ANASAYFA                                  KURUMSAL                           TARİHÇE                                FORUM                               İLETİŞİM

FAALİYETLERİMİZ BURS BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER
İSTİŞARE KURULU

.........İlk Kez Başvuranlar

Daha önceki yıllarda başvuranlar

.........Burs Başvuru.Formu                                                .........Öğrenci Belgesinin aslı                                                 .........Kimlik Cüzdanının fotokopisi

Burs Başvuru Formu                                                             Öğrenci Belgesinin Aslı

Burs Başvuru Formu için tıklayınız

BURS BAŞVURU TARİHLERİ

..........Üniversitelerin açılma tarihlerinin değişkenlik içermesi ve öğrenci işlerinin istenen belgeyi, okulların açılmasından daha ileri bir tarihte vermesi sebebiyle öğrencilerin öncelikle "Burs Başvuru Formunu" doldurup en geç 5 Eylül tarihine kadar vakfımıza göndermeleri gerekmektedir. Öğrenci belgesinin de en geç 5 Ekim tarihine kadar  Burs Başvuru formunun asıllarıyla beraber aşağıda görülen vakıf adresine gönderilmesi  gerekmektedir. Bu tarihler arasında  öğrenci belgesi alamayacak olanlar vakfımızı telefon ile arayıp durumu bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
..........Başvurular her yıl yenilenmek zorundadır.  Başvurular her yıl yukarıda belirtilen tarihlerde "Burs Başvuru Formu" ile yapılmak zorundadır.

...........Öğrencilerin burs devamlılığı sınıfını geçmesine bağlıdır. Sınıfı geçemeyen öğrencilerin yapacağı başvurular kabul edilmeyecektir.

Ormana Kalkınma ve Yardımlaşma Vakfı

Eğitim Mahalllesi Poyraz Sokak Tunçludemir İş Merkezi No:5/1 Hasanpaşa -Kadıköy-İstanbul

Tel:0216 337 50 81 Fax:0216 337 27 72

E-mail: ormanavakfi@gmail.com